Over Veron

Vind jij het ook zo lastig om als ondernemer op te vallen met je bedrijf? Word je overweldigd door andere ondernemers die online hun diensten en producten aanbieden? Zinkt de moed je in de schoenen waardoor je niet meer in beweging komt?

Ik voel met je mee, Zakelijk Zichtbaar zijn was nog nooit eerder zo belangrijk en maar ook zo lastig als nu!

Jij doet er alles aan om een goede plek in je markt te veroveren, omdat je weet dat jouw kennis en expertise echt een verschil maakt voor jouw klanten. En toch blijf je steken, je komt niet verder, je hebt onvoldoende klanten en je verdient daardoor te weinig geld.

Hay, mijn naam is Veron Goemans en ik geloof dat jij ontzettend veel waardevolle kennis in huis hebt waar heel veel mensen op zitten te wachten!

Je kunt je kennis op vele manieren delen, maar één van de meest snelle en effectieve is om een boek te schrijven. Dat is precies waar ik ondernemers mee help! Opvallen met een eigen boek! Zakelijk Zichtbaar worden, meer impact krijgen en een boost geven aan je expertstatus waardoor je bedrijf gaat groeien!

Het was echt kicken voor mij toen ik voor de eerste keer
mijn eigen boek in handen had

 

Marketing Tips
Om het boek te maken, te publiceren en te verkopen heb ik verschillende opleidingen gevolgd waarin ik heb geleerd hoe je moeiteloos en in weinig tijd je eigen boek kunt schrijven, uitbrengen en verkopen. En hoe je dat boek kunt inzetten als spin-off voor je bedrijf.

Met je eigen boek help je niet alleen je directe klanten maar ook de mensen waarmee zij in contact zijn. Je groeit als ondernemer als je een boek schrijft, je moet in leiderschap gaan staan. En dat straalt door op anderen die daar dan ook weer door kunnen groeien. Zo maken we met zijn allen de wereld waarin we leven een stukje beter.

Ik zie het leven als een continue leerproces. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik mijn hele leven al bezig ben om steeds weer ‘de beste versie van mezelf’ te zijn. Dat gun ik jou ook! Dat je blijft leren en blijft groeien!

Begin met het delen van je kennis in een boek!

Download direct mijn gratis eBook ‘Schrijf je bestseller in 7 stappen!’. Daarin vind je 7 stappen die jou meteen al op weg helpen om je boek te gaan schrijven. Vul je naam en email adres hier rechtsboven in en ontvang het eBook direct in je inbox.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je natuurlijk contact met me opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier >>

Voor nu Have FUN in alles wat je onderneemt!

handtekening-veron-met-hartje