Veron Goemans

Jij hebt ontzettend veel waardevolle kennis waar heel veel mensen op zitten te wachten! Maar hoe breng je die kennis over?

De meest snelle, effectieve en laagdrempelige manier om je kennis te delen, is in een boek. Dat is precies waar ik je graag mee help! Met het schrijven en verkopen van je boek. Een boek zorgt voor meer naamsbekendheid, expertstatus, impact en ongelimiteerde bedrijfsgroei!Boek lanceren

Het was echt kicken toen ik voor de eerste keer mijn boek in handen had, dat gun ik jou ook!


Ik heb een scala aan opleidingen en trainingen gevolgd op het terrein van marketing, business en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien heb ik diverse trainingen gevolgd over het schrijven en verkopen van je boek. Ik heb jarenlange ervaring in het leiden van projecten, en een boek schrijven (en verkopen) zie ik als een (creatief) project. 

Met je boek help je niet alleen je lezers maar ook de relaties van je lezers. En als je je boek gebruikt voor trainingen, presentaties, webinars, podcasts of welk ander product dan ook, dan trek je ook nog eens klanten aan.
Je hebt dus een enorme impact met je boek. Wacht daarom niet langer en b
egin deze week nog met het delen van je kennis in een boek!

Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben graag jouw ‘stok-achter-de-deur’-coach. Ik zet al mijn expertise in om er samen met jou voor te zorgen dat jouw boek er komt en dat je boek een hefboom is voor andere diensten in jouw bedrijf. Waardoor je ongelimiteerd kan groeien.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je weten wat een boek voor jou en je bedrijf kan betekenen? Boek jezelf dan in voor een gratis gesprek.

De kortste en snelste weg is een telefoontje naar 0622943184, maar je mag natuurlijk ook dit contactformulier gebruiken.
Ik denk graag met je mee!