Over Veron

Over Veron Goemans

Het is vandaag de dag lang niet makkelijk om als ondernemer op te vallen met je bedrijf. Er zijn zoveel ondernemers die online hun diensten en producten aanbieden.

Jij doet er van alles aan om een goede plek in je markt te veroveren, omdat je weet dat jouw kennis en expertise echt een verschil maakt voor jouw klanten.

Mijn naam is Veron Goemans en ik geloof dat jij ontzettend veel waardevolle kennis in huis hebt waar heel veel mensen op zitten te wachten!

Je kunt je kennis op vele manieren delen, maar één van de meest effectieve is om een boek te schrijven. Dat is precies waar ik ondernemers mee help! Opvallen met een eigen boek! Zichtbaar worden, meer impact krijgen en een boost geven aan je expertstatus!

Het was echt kicken voor mij toen ik voor de eerste keer
mijn eigen boek in handen had

 

Marketing Tips
Om het boek te maken, te publiceren en te promoten heb ik verschillende opleidingen gevolgd waarin ik heb geleerd hoe je moeiteloos en in weinig tijd je eigen boek kunt schrijven en uitbrengen.

Met jouw eigen boek help je niet alleen je directe klanten maar ook de mensen waarmee zij in contact zijn. Je groeit zelf als je een boek maakt en dat straalt door op anderen die daar dan ook weer door kunnen groeien. Zo maken we met zijn allen de wereld waarin we leven een stukje beter.

Ik zie het leven als een continue leerproces. Geen wonder dat ik mijn hele leven bezig ben om steeds weer ‘de beste versie van mezelf’ te zijn. Dat gun ik jou ook! Dat je blijft leren en blijft groeien!

Begin met het delen van je kennis in een boek!

Download direct mijn gratis eBook ‘Schrijf je boek in 7 stappen!’. Daarin vind je 7 stappen die jou meteen al op weg helpen. Vul je naam en email adres hier rechtsboven in en ontvang het boek direct in je inbox.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je natuurlijk contact met me opnemen. Vul hiervoor het contactformulier in >>

Voor nu Have FUN in alles wat je onderneemt!

handtekening-veron-met-hartje