Over Veron Goemans

Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer, jij dus ook, ontzettend veel waardevolle kennis in huis heeft waar heel veel mensen op zitten te wachten!

Je kunt je kennis op vele manieren delen, maar één van de meest snelle en effectieve manieren om je kennis te delen, is in een boek. Dat is precies waar ik ondernemers graag mee help! Met het schrijven en verkopen van hun winstgevende bestseller. Het resultaat is meer naamsbekendheid, meer expertstatus en meer impact!

Het was echt kicken voor mij toen ik voor de eerste keer
mijn eigen boek in handen had, dat gun ik jou ook!

 

Marketing Tips
Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waarin ik heb geleerd hoe je moeiteloos en in weinig tijd je eigen boek kunt schrijven, uitgeven en verkopen. En hoe je dat boek vervolgens kunt inzetten als verdienmodel in je bedrijf.

Met je eigen boek help je niet alleen je directe klanten maar ook de mensen waarmee zij in contact zijn. Dat straalt uit op anderen die daar dan ook weer door kunnen groeien. Zo maken we met zijn allen de wereld waarin we leven een stukje beter.

Begin dus met het delen van je kennis in een boek!


Waarmee kan ik je helpen?

Ik begeleid je om in drie maanden je boek te schrijven en te verkopen. Ik zet al mijn kennis en ervaring in om er samen met jou voor te zorgen dat jouw boek er komt en dat het boek een hefboomwerking heeft in jouw bedrijf.

Contact

Wil je weten wat een boek voor jou en je bedrijf kan betekenen, neem dan contact met me op dan bespreken we dat samen.

Vul hiervoor het contactformulier in!

Ik hoop je snel te spreken!

leiderschap, focus, marketing

Helpt ondernemers in 3 maanden
hun boek te schrijven en te verkopen