De Blauwdruk Van Je Boek
Op 1 Velletje!

Ontdek hoe je in één ochtend de outline van je boek op 1 velletje hebt staan! 

De eerstvolgende masterclass is op maandagochtend 20 februari van 10.00 - 12.30 uur

Je plaats voor deze sessie zeker stellen? Bestel hieronder dan meteen je ticket!

Voordat ik aan de sessie 'De blauwdruk van je boek op 1 velletje' begon had ik niet gedacht dat ik in staat zou zijn om een boek te schrijven. Ik had geen flauw idee hoe ik dat zou kunnen aanpakken en ik was dan ook heel nieuwsgierig en eerlijk is eerlijk ook wel een beetje sceptisch. Ik was ervan overtuigd dat het onmogelijk zou zijn om dit in 1 ochtend te kunnen leren.

Veron heeft echter een methode ontwikkeld die je stap voor stap door het proces leidt. Werkende weg kreeg ik er steeds meer vertrouwen in dat ook ik het zou kunnen. Ze geeft veel informatie, praktische tips en trics die maken dat echt iedereen dit kan leren.

Je gaat daadwerkelijk naar huis met een blauwdruk van je boek. Het enige dat je zelf moet doen is schrijven en als je precies doet wat zij zegt, dan heb je binnen de kortste keren een manuscript van circa 100 bladzijdes liggen. Ik kan deze masterclass aan iedereen aanbevelen!

Lenette Nieuwenhuijze
www.INNERklik.nl

De drie belangrijkste redenen die ondernemers tegenhouden om hun boek te schrijven

1. Je schuift het schrijven van je boek steeds voor je uit omdat je er geen tijd voor hebt.

2. Je ziet er als een berg tegenop om te gaan schrijven omdat je geen idee hebt hoe je moet beginnen. Je denkt 'dit lukt me nooit!'

3. Je denkt heel vaak 'nu begin ik', maar de moed zakt je in de schoenen als je ziet hoeveel er al geschreven is over jouw onderwerp. 

Een boek schrijven was nog nooit zo makkelijk!


* Een boek schrijven kost heel weinig extra tijd als je een slim en beproefd tijdschema volgt.

* Met een eenvoudige blauwdruk kan iedereen een boek schrijven. Jij dus ook!


* Het is fantastisch nieuws dat er al zoveel boeken over jouw onderwerp geschreven zijn. Dat betekent dat lezers er volop belangstelling voor hebben. 

Wist je dat ...

  • De formule voor het schrijven van een boek simpel is: één probleem, één oplossing, één boek.
  • De blauwdruk geeft je een heel duidelijke structuur en biedt focus aan je schrijfproces.
  • Jouw doelgroep zit te wachten op jouw boek! Hoe tof is dat!

Waarom zou je nog wachten?

Doe mee met de gratis masterclass
'De Blauwdruk Van Je Boek Op 1 Velletje!'

De eerstvolgende sessie is op maandagochtend 20 februari van 10.00 - 12.30 uur

Je gaat naar huis met de hele blauwdruk van je boek op 1 velletje. Alles overzichtelijk bij elkaar zodat je daarna alleen nog maar hoeft te schrijven! Als je mee wilt doen, gebruik dan het ticket formulier! Per email ontvang je bericht over de plaats waar de gratis sessie gehouden wordt. Het is ergens in de omgeving van Haarlem/Haarlemmermeer.

Voor deze Blauwdruk Boek Masterclass bied ik je mijn tijd gratis aan. Omdat ik graag kennis met je wil maken en omdat ik jou ook een eigen boek gun waarmee je een fantastische marketingtool in handen krijgt. Het enige dat ik  vraag is een kleine vergoeding van 17 euro voor de onkosten (koffie, thee, zaal).


In de 'blauwdruk van je boek' sessie met Veron Goemans werd ik al snel aan het werk gezet. En dat is natuurlijk wat je moet doen als je echt wilt dat je boek er komt: direct aan de gang!Door de handvatten en inzichten die me nu aangereikt zijn moet het boek er binnen 3 maanden zijn. De inzichten en opgedane ervaring met het schrijven maakt dat je direct naar huis wilt om jezelf op te sluiten en je boek te schrijven. Tegelijkertijd weet ik nu dat ik er ook 3 maanden voor mag gebruiken. Het boek komt er!

Ed Pach www.vvvcuracao.nl

Verzeker jezelf van een plaats en bestel hieronder je ticket!

Super als je meedoet! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!