Aanbevelingen

Irene Ogier heeft het Programma ‘Stok Achter De Deur’ coaching gevolgd. De blauwdruk die zij daarbij gebruikt heeft, is de blauwdruk uit het eBook ‘Bestsellers Schrijvers Format

Eind 2014 had ik al 100 bladzijdes geschreven aan mijn boek. Na die 100 pagina’s bleef het in de laptop ‘hangen’ terwijl ik wel graag mijn boek wilde uitbrengen. Ik wilde het wel, maar maakte geen tijd vrij voor mijn boek.

Door jouw stok-achter-de-deur-aanpak had ik in 3 maanden een geheel nieuw boek geschreven. Je hielp mij om de tijd ervoor vrij te maken en in te plannen.

Tijdens je masterclass had ik ineens een compleet nieuwe structuur geschreven voor mijn boek waarmee ik plotseling wel uit de voeten kon. Ik dacht: als jij dit voor elkaar krijgt in een uur tijdens een masterclass, dan kun je mij vast ook goed helpen met het werkelijk afmaken van mijn boek!

Je doortastendheid en adviezen hebben mij enorm geholpen om het in te plannen ook al moest het boek wel eens wijken omdat ik andere prioriteiten kreeg. De wekelijkse afspraken, daar keek ik naar uit want ik vond het gewoon enorm leuk om met je te sparren over mijn boek en over andere marketing activiteiten.

Ik raad jou zeker aan bij andere ondernemers of auteurs en ik wil je ontzettend bedanken voor de fijne coaching!’

Irene Ogier, de Webacedemie


Lenette Nieuwenhuijze heeft de gratis sessie ‘De blauwdruk van je boek op 1 velletje’ gevolgd.

lenette

“Voordat ik aan de sessie begon had ik niet gedacht dat ik in staat zou zijn om een boek te schrijven. Ik had geen flauw idee hoe ik dat zou kunnen aanpakken en ik was dan ook heel nieuwsgierig en eerlijk is eerlijk ook wel een beetje sceptisch. Ik was ervan overtuigd dat het onmogelijk zou zijn om dit in 1 ochtend te kunnen leren.

Veron heeft echter een methode ontwikkeld die je stap voor stap door het proces leidt. Werkende weg kreeg ik er steeds meer vertrouwen in dat ook ik het zou kunnen. Ze geeft veel informatie, praktische tips en trics die maken dat echt iedereen dit kan leren.

Je gaat daadwerkelijk naar huis met een blauwdruk van je boek. Het enige dat je zelf moet doen is schrijven en als je precies doet wat zij zegt, dan heb je binnen de kortste keren een manuscript van circa 100 bladzijdes liggen. Ik kan deze masterclass aan iedereen aanbevelen!”

Lenette Nieuwenhuijze, INNERklik


Erika Lunsche over het eBook ‘Bestsellers Schrijvers Format’ 

erika-kleur-300x300“Ik wilde dat ik deze stappen eerder had geweten. Ik heb een boek geschreven en daar een andere methode voor gebruikt, maar deze methode is super simpel. Nu kan iedereen een boek schrijven.  
Juist als je als expert heel veel kennis hebt en niet weet waar en hoe je moet beginnen, dan helpen de stappen uit deze methode je eenvoudig op weg. Er worden duidelijke en praktische tips gegeven om een boek te schrijven. 
Met de hulp van dit ebook is je eigen boek klaar voor je er erg in hebt.”

Erika Lunsche, Succes In Hr

Jolanda Herngreen over het eBook ‘Bestsellers Schrijvers Format’ .

jolan-turkoooishelderder“Omdat ik al langer mijn boek wil schrijven met als werktitel “Slaap je uit de Stress”, ging ik met Veron in gesprek. Na ons gesprek had ze me precies duidelijk gemaakt hoe ik het boek moest aanpakken. Dat motiveert me, want ik had wel vaker met een blauwdruk gewerkt, maar ging dan telkens twijfelen. Haar aanpak maakt het eenvoudig, waardoor ik hoofd en bijzaken nu op een rijtje heb. Wat ik fijn vind in het werken met Veron: ze blijft rustig, legt vaak direct de vinger op de wonde en legt dan kristal helder uit hoe en waarom ik het anders moet doen. Hierdoor weet ik dat de aanpak die ze in dit boek uitlegt, zo prettig werkt.”

Jolanda Herngreen, Natuurlijk Goed Slapen

.
 Ed_Pach“In de sessie met Veron Goemans werd ik al snel aan het werk gezet. En dat is natuurlijk wat je moet doen als je echt wilt dat je boek er komt: direct aan de gang!
Door de handvatten en inzichten die me nu aangereikt zijn moet het boek er binnen 3 maanden zijn. De inzichten en opgedane ervaring met het schrijven maakt dat je direct naar huis wilt om jezelf op te sluiten en je boek te schrijven. Tegelijkertijd weet ik nu dat ik er ook 3 maanden voor mag gebruiken. Het boek komt er!”
Ed Pach, vvvcuracao.nl